štvrtok 25. júna 2015
Makový koláč s černicami
Korpus:
150g strúhaného nepraženého kokosu
10 čerstvých datli
Spracujeme kuchynským robotom pomocou S noža. Formu vystelieme potravinárskou fóliou a cesto rovnomerne utlačíme na dno formy.
Černicová vrstva:
hrnček černíc
12 čerstvých datli
4 lyžice jemne pomletého psyllia
Spracujeme kuchynským robotom na hustejší krém, ktorý nanesieme pomocou stierky na korpus. Necháme 30 minút schladiť v mrazáku.
Maková vrstva:
50g nepraženého kokosu
100g čerstvo pomletého maku
10 čerstvých datli
Spracujeme kuchynským robotom na konzistenciu drobenice. Rovnomerne rozsypeme na černicovú vrstvu a pomocou stierky povrch utlačíme a uhladíme.
Originál receptu: https://www.youtube.com/watch?v=iyjKq8SfBg8
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Konečne som si našla čas a vyskúšala :) Je to výborné a tak doporučujem aj na mojej stránke v novej rubrike Recepty
OdpovedaťOdstrániť