piatok 3. apríla 2015
Raw bonboniéra :)
hrnček namočených mandlí
pol hrnčeka vlašských orechov
150 g sušených fíg
1 lyžička mletého vanilkového lusku
kôra a šťava z polovice citróna
štipka soli
hrozienka a vlašské orechy na ozdobu
čokoládová poleva : ( lyžica kokosového oleja, lyžička sirupu z agáve, lyžička nepraženého kakaa)
Suroviny spracujeme kuchynským robotom. Zo základu vytvarujeme kocky, guľky a úliky. Kocky polejeme čokoládovou polevou a vrch ozdobíme kúskom vlašského orecha. Úliky oblejeme polevou a guľky ozdobíme hrozienkom. Poskladáme do košíčkov.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.