štvrtok 6. marca 2014
Čokoládový "termix"
100g lieskovcov
100g vlašských orechov
100g lúpanej slnečnice
3 lyžice nepraženého kakaa
3 lyžice sirupu z agáve
1 lyžica sladidla rapadura
dužina z vanilkového lusku
2 lyžice oleja
voda
Orechy a slnečnicu namočíme najlepšie na 24 hodín. Vodu meníme, preplachujeme a zlievame. S troškou vody a ostatnými prísadami spracujeme v mixéri. Vodu dolievame podľa toho akú konzistenciu termixu chceme. Vychladíme v chladničke.
Pre uskladnenie naplníme do menších fľaštičiek a postupne papáme :) V chladničke vydrží asi týždeň... ak vydrží :)
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.