streda 7. novembra 2012

Tatarák II.


1 veľká kápia, 6 sušených paradajok ( namočené na 2 hodiny ), 1 avokádo, strúčik cesnaku, šťava z pol citróna, pažítka, lyžička kremžskej horčice, lyžica oleja, mleté korenie, lyžička misa, 4 malé ďatlové paradajky, lyžička údenej mletej papriky, soľ.
Avokádo s citrónovou šťavou v miske roztlačíme a pridáme nakrájanú pažítku. Ostatné suroviny spracujeme v mixéri na jemno a primiešame k avokádovému základu. Podávame samostatne s ľanovými plackami a zeleninovým šalátom alebo ako omáčku na cuketové cestoviny.


Cestoviny z cukety s tatarákom

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.