nedeľa 14. októbra 2012

Kokosová torta s malinami podľa Dimasa


Suroviny: 2 hnedé kokosy, 6 banánov, 125 g datlí, 150 g malín, 1 bio citrón.
Kokosy navŕtame a vylejeme mlieko, kladivom roztlčieme a vyberieme dužinu. Očistíme od hnedej šupky a v kuchynskom robote spracujeme "S" nožom na jemné kúsky. 5 banánov zmixujeme s namočenými datlami, polovicu odoberieme a do zvyšku primixujeme maliny a troška kôry z citrónu. Do tortovej formy nasypeme kokos a poriadne utlačíme ku dnu. Na vrstvu kokosu nanesieme banánovú plnku a na ňu poukladáme banánové kolieska. Potrieme ďalšou vrstvou krému ktorú zasypeme kokosom. Ďalšiu vrstvu urobíme z malinovej plnky a vrch torty ukončíme vrstvou sekaného kokosu. Tortu prikryjeme fóliou a uložíme minimálne na 4 hodiny do chladničky.



Vychladenú tortu opatrne vyberieme z formy a nakrájame.



Inšpirované videom od 

Dima Asmiel Dimas Fruitarian

Odkaz na video recept

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.