sobota 15. februára 2014

Malinová torta s čokoládovým krémom


Korpus: 
hrnček namočenej pohánky
pol hrnčeka mletého maku
pol hrnčeka mletého kokosu
lyžička strúhanej citrónovej kôry
2 lyžice sirupu z agáve
Spracovať kuchynským robotom S nožom

Malinová vrstva:
hrnček malín ( ja som dal mrazené a rozmixované )
5 lyžíc jemne zomletého psylia
5 lyžíc sirupu z agáve
Spracovať mixérom

Čokoládový krém:
zrelé avokádo
dva banány
3 lyžice nepraženého mletého kakaa
3 lyžice sirupu z agáve
Spracovať mixérom

Posýpka:
rozdrvené nepražené kakaové bôby

Do kokosovým olejom vymazanej formy postupne naskladáme jednotlivé vrstvy a necháme 1 hodinu schladiť v chladničke.


4 komentáre:

  1. Prosim Ta, aku velku tortovu formu pouzivas? Aku trvanlivost ma takato torta? Ten cokoladovy krem nie je prilist tekuty? Dakujem za skoru odpoved :-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj. Tortovu formu pouzivam bezneho rozmeru, ja ju mam z Tesca niekde na starsich prispevkoch je aj odfotena. Cokoladovy krem v chladnicke pekne stuhne a vobec sa nerozteka vid. foto. Vydrz torty je zhruba tyzden no otestovane mam 4 dni dlhsie nevydrzala :)

      Odstrániť
  2. nechybí ti pěchovátko u PROFI COOK?
    Jožka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie nechýba mi, zatiaľ som ho ani nepotreboval vďaka nastaviteľným otáčkam...

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.